Fisioteràpia i Osteopatia Respiratoria en Infants

Què puc fer si el meu bebè / nadó té problemes respiratoris com ara una bronquitis, bronquiolitis o pneumònia?

A través de la fisioteràpia i osteopatia respiratòria podem ajudar als més petits amb bronquitis repetitives, bronquiolitis o pneumònies, entre altres problemes respiratoris. Com a tots els pacients se’ls hi farà una primera visita amb la família i el nen/a per conèixer com ha sigut l’embaràs, el part i els primers dies de vida. 

Realitzarem una primera exploració al nadó i el tractament manual més adequat.

La fisioteràpia i osteopatia respiratòria pediàtrica té com a objectiu  millorar la manera de respirar, eliminar les secrecions (mocs), disminuir la fatiga i augmentar la capacitat pulmonar. Això farà que descansin i mengin millor, en conseqüència les famílies també.

En què consisteix el tractament?

En funció de l’edat del nen/a el tractament variarà, però l’objectiu principal és ensenyar a respirar correctament i eliminar els mocs.

Si són nadons/ bebès el tractament serà passiu, utilitzant tècniques no invasives, durant la sessió el nen/a podrà jugar alhora que se li realitza el tractament. Ensenyem a les famílies com fer una bona neteja nasal en funció de l’edat del seu fill/a.

 Quan els nens/es són més col·laboradors ensenyarem tècniques perquè aprenguin a bufar i sonar-se, realitzarem jocs de manera activa. Serà de vital importància la participació de la família, duran la sessió podreu aprendre recursos per fer a casa i com actuar quan comencen a aparèixer els mocs.

A Nadons Fisioteràpia i Osteopatia pediàtrica podem ajudar al vostre nadó.

Desde Terrassa o Sant Feliu de Llobregat. Si ho preferiu oferim servei a Domicili.

Què podem fer pels més petits/es? 

Problemes respiratoris infantils

Bronquiolitis, pneumònies, bronquitis, Asma.