Quí som

El meu nom és Gisela Balaguer, sóc fisioterapeuta i osteòpata pediàtrica a Terrassa i Sant Feliu de Llobregat, formada en fisioteràpia respiratòria pediàtrica, massatge infantil i assessorament en lactància. (col·legiada 11448).

Sóc una enamorada dels bebès i els nens/es, d’ençà que vaig començar fisioteràpia vaig tenir clar que em volia dedicar a la pediatria. Estic en continua formació per poder donar el millor als meus pacients i a les seves famílies.

Al llarg dels anys m’he adonat de la importància de la prevenció i l’atenció precoç dels més petits, ja que quan abans trobem qualsevol disfunció, abans podem intervenir i dur a terme el millor tractament.

He desenvolupat la meva pràctica en fisioteràpia i osteopatia infantil principalment en clínica privada. 

FORMACIÓ

 

  • Grau en Fisioteràpia.
  • Postgrau de Fisioteràpia en Pediatria.
  • Màster oficial d’Osteopatia.
  • Curs de fisioteràpia respiratòria en pediatria.
  • Postgrau en Osteopatia Pediàtrica.
  • Curs de Massatge infantil.
  • Curs d’assessorament de lactància.