LA FISIOTERÀPIA I OSTEOPATIA INFANTIL A DOMICILI

Nadons fisioteràpia impulsa una nova forma d’entendre la fisioteràpia i l’osteopatia infantil, acostant el servei a  les famílies. No hi ha res millor per una família que el seu fill/a no pateixi canvis en la seva rutina, per això acostem la fisioteràpia i osteopatia pediàtrica a casa vostra.

PER QUÈ ÉS INTERESSANT LA FISIOTERÀPIA PEDIÀTRICA A DOMICILI?

Els pares i mares coneixeu els vostres fills/es millor que ningú i sabeu que el fet de trobar-se en un lloc desconegut per ells no resulta fàcil. Amb l’experiència dels últims anys en el món de la fisioteràpia infantil ens ha demostrat que quan l’infant es troba en un ambient conegut està més tranquil. Això permet que la sessió pugui realment ser més productiva.

Resulta a vegades difícil quan en la consulta el petit/a per por a tot el que l’envolta no pugui gaudir del tractament. La fisioteràpia pediàtrica que s’impulsa des de Nadons fisioteràpia està basada en el joc i des d’un sentit positiu del tractament, per això és important que el nen/a estigui el més tranquil possible.

A PARTIR DE QUINA EDAT POT RESULTAR INTERESSANT LA FISIOTERÀPIA A DOMICILI?

L’edat no importa. La fisioteràpia i l’osteopatia pediàtrica és molt important en totes les edats del desenvolupament. Des de Nadons, recomanem fer una revisió les primeres setmanes de vida per poder preveure possibles problemes a mitjà i llarg termini. Per això, pensem que la comoditat per la mare i el pare que la fisioterapeuta es pugui desplaçar al vostre domicili i valorar el petit pot resultar molt beneficiós per tots.

A mesures que es fan grans el joc és la clau del tractament, la fisioteràpia infantil ha d’adaptar-se al nen. Quan l’infant es troba a dins el seu ambient serà lliure de moure’s i el tractament tindrà molt èxit. Quan el nen està despreocupat totes les tècniques de fisioteràpia infantil resulten més senzilles d’aplicar.

EN QUINS CASOS LA FISIOTERÀPIA I OSTEOPATIA INFANTIL A CASA POT SER IMPORTANT?

Nadons fisioteràpia s’adapta a totes les famílies i a tots els petits. Patologies com els còlics, el reflux gastroesofàgic o les bronquitis és molt important el seu tractament precoç per evitar pitjors conseqüències. Quan el fet de desplaçar-se a una consulta ja queda eliminat, l’èxit serà senzill.

Totes les patologies del desenvolupament motriu o bé aquells dèficits del moviment (com una torticolis congènita, problemes neurològiques, entre d’altres) que pugui presentar el teu fill/a serà important intervenir-hi com abans millor. La prevenció en el món de la fisioteràpia infantil és molt important. La intervenció precoç en patologies com hem anomenat abans seran clau pel desenvolupament del nen/a.

QUÈ PODEU FER LES FAMÍLIES PER AJUDAR EL VOSTRE FILL/A?

Nadons fisioteràpia us assessorarà en tot allò que podeu fer. Quan realitzem una sessió de fisioteràpia i osteopatia a domicili mirem de parlar de l’ambient en el qual està el nen/a, parlem de tot allò que podeu fer per ajudar-lo i us assessorem en el joc per ajudar al vostre fill/a.

El seguiment serà constant per part de la Gisela, obtindreu consells i recursos pel vostre dia a dia amb el petit/a.