Fisioteràpia Neurològica Infantil

La fisioteràpia neurològica infantil s’encarrega dels nadons prematurs i nounats amb algun tipus de risc neurològic, d’infants amb dany cerebral adquirit o congènit o trastorns neurològics. 

Ajuda a tots aquells nens/es que tinguin una alteració en el seu moviment, perquè tinguin un adequat desenvolupament motor i puguin aconseguir la màxima independència funcional.

 L’objectiu de la fisioteràpia neurològica infantil va encaminat a ensenyar els patrons de moviment i postures pròpies del desenvolupament. Habilitats motores que encara no han assolit, però que hauran de practicar.

 Els nens/es, en trobar-se en una fase de desenvolupament i maduració neurològica serà clau el tractament precoç, perquè aquesta maduració òptima. 

Cal tenir en compte que cada nen/a té un ritme evolutiu diferent i cal respectar-lo en tot moment. Treballem en equip amb les famílies i els diferents professionals que envolten el nen/a. Indicarem pautes i exercicis perquè les famílies puguin ser partícips de l’evolució del seu fill/a.

A Nadons Fisioteràpia i Osteopatia pediàtrica podem ajudar al vostre nadó.

Desde Terrassa o Sant Feliu de Llobregat. Si ho preferiu oferim servei a Domicili.

Com ajudar als bebès /nadons durant el seu desenvolupament motor?

 

Podem ajudar amb problemes de motricitat, ja sigui perquè hi hagut un part prematur o un trastorn neurològic (Paràlisis cerebral (PC), Paràlisis braquial obstètrica (PBO), síndrome de Down o malalties rares, entre d’altres.

Quan no segueixen un desenvolupament motor normal o us preocupa quan no han assolit els objectiu motrius segons l’edat. Quan no gategen o ho fan de manera incorrecta podem evitar  que es desenvolupin problemes posturals en el futur.

 L’objectiu és que el vostre fill/a millori i que les famílies us sentiu orientades i confieu en els professionals que us envolten. Us fem partícips del tractament dels vostres fills/es i us donarem eines per ajudar i prevenir futures complicacions. 

Trastorns neurològics

PBO (paràlisi braquial obstètrica), PCI (paràlisi cerebral infantil), malalties neuromusculars, Síndrome de Down, Síndrome d’Angelman, prematurs, malalties rares.